Hotel
sat Arbanasi
Galerie foto
Preturi
Oferte
Servicii
Timp liber
Rezervari
Relatii
Contacthttp://www.hotel-arbanassi.com
Vizitati si site-ul celuilalt hotel al nostru ľ Arbanassi hotel


Hotelul Arbanasi se afla in rezervatia arhitecturala cu acelasi nume si poarta spiritul si farmecul epocii renascentiste, avand o arhitectura caracteristica acestei perioade. Hotelul este o casa cu 2 etaje care are temelia de piatra, o terasa intinsa si acoperita, o crama exterioara si o curte mare cu gradina cu pomi fructifieri.

Hotelul este dotat cu 9 camere duble si 1 apartament cu semineu.

Toate camerele sunt foarte confortabile, utilate intr-un stil modern si dotate fiecare cu baie proprie cu vana/jacuzzi sau dus, incalzire locala, televizor cu televiziune prin cablu si aer conditionat. In hotel pot fi cazate in total 20 de persoane.

La dispozitia oaspetilor este un restaurant interior cu capacitatea de 25 de locuri si o crama exterioara cu capacitatea de 80 de locuri, unde se pot organiza nunti, botezuri si alte festivitati. Atmosfera placuta si profesionalismul serviciilor individuale vor face cazarea d-voastra o experienta de neuitat.

Organizam excursii, drumetii turistice, vanatoare si pescuit. Pentru cei interesati de istoria si cultura regiunii oferim calatorii prin satul Arbanasi si or. Veliko Tarnovo. In aproprierea hotelului este o ferma de cai care ofera amatorilor acestui sport, posibilitatea de a calari. Drumul in natura ôLacotoö proaspat deschis, ofera o priveliste splendida a orasului Veliko Tarnovo si creeaza conditii ideale pentru turismul pentru pietoni si cel pe bicicleta, pe rute cu dificultati diferite.

Hotelul Arbanasi functioneaza pe toata perioada anului. Aici pot fi cazati elevi si studenti la preturi preferentiale. Reducerile se fac pentru copii si in cazul sederilor prelungite.


Hotel Directories
The largest online accommodation directory

http://www.arrangeyourvacation.com
Worldwide holiday homes. Holiday apartments and villas for rent.
"Accent-D" - web engineering