Хотел
с.Арбанаси
Галерия
Цени
Оферти
Услуги
Свободно Време
Резервация
Връзки
Контактhttp://www.hotel-arbanassi.com
Вижте и другия ни хотел - Хотел Арбанаси


Хотел Арбанаси се намира в едноименния архитектурен резерват и носи духа и очарованието на Възрожденската епоха. Има типична за този период архитектура. Представлява просторна къща на два ката с каменна основа, обширна тераса - чардак, външна механа, голям двор с овощна градина.

Хотелът разполага с 9 двойни стаи и 1 апартамент с камина.

Всички стаи са много комфортни, обзаведени в модерен стил и имат самостоятелен санитарен възел с вана/ джакузи или душ, локално отопление, телевизор с кабелна телевизия и климатик. Могат да бъдат настанени общо 20 гости.

На разположение на гостите са вътрешен ресторант с 25 места и външна механа с 80 места, които са подходящи за сватбени тържества, кръщенета и др. мероприятия. Приятната атмосфера и професионалното индивидуално обслужване ще направят Вашият престой едно незабравимо преживяване.

Организираме екскурзии, туристически преходи, лов и риболов. За тези, които се интерисуват от историята и културата на областта предлагаме туристически обиколки в с. Арбанаси и гр. Велико Търново. В близост до хотела има конна база, даваща възможност за езда за любителите на конния спорт. Новоизградената екопътека Лакото в Арбанаси открива живописни гледки към Велико Търново и създава идеални условия за пешеходен туризъм и велотуризъм по маршрути с различна трудност.

Хотел Арбанаси работи целогодишно. Настаняваме ученици и студенти на преференциални цени. Намаления се правят за деца и при продължителен престой.


Hotel Directories
The largest online accommodation directory

http://www.arrangeyourvacation.com
Обекти за настаняване
"Акцент-Д" - интернет проектиране