Хотел
с.Арбанаси
Галерия
Цени
Оферти
Услуги
Свободно Време
Резервация
Връзки
Контакт


 
Хотел Престиж - Цени  

Апартамент: 100.00 лева

Апартамента е модерно и луксозно обзаведен. Състои се от хол с камина, кухня и спалня. Има самостоятелен санитарен възел, локално отопление, телевизор и климатик.
В апартамента могат да бъдат настанени 3 гости.
Голяма снимка
Студио - 3 легла с джакузи: 90.00 лева

Студиото е обзаведено в модерн стил. На разположение на нашите гости са индивидуален санитарен възел, локално отоплениие, телевизор, климатик и джакузи.
В студиото могат да бъдат настанени максимум 3 гости. Цената е определена за настаняване на двама души.
Голяма снимка
Двойна стая с джакузи: 90.00 лева

Двойната стая с джакузи е луксозно обзаведена, със самостоятелен санитарен възел, локално отопление, джакузи, климатик и телевизор. По време на престоя си нашите гости могат да се насладят на уюта и спокойствието, от които се нуждаят.
Голяма снимка
Двойна стая: 65.00 лева

Двойната стая е уютно и обзаведена в модерен стил стая. На разположение на нашите гости са самостоятелен санитарен възел, локално отопление, климатик и телевизор.
Голяма снимка
Единична стая: 55.00 лева

Единичната стая е комфортна и обзаведена в модерен стил. Стаята е с индивидуален санитарен възел, локално отопление, климатик и телевизор.
Голяма снимка
* Цените са с включена закуска.

Намаления се правят за деца и при продължителен престой.

Могат да бъдат настанени общо 22-25 гости. Всички стаи са много комфортни, обзаведени в модерен стил и имат самостоятелен санитарен възел с вана или душ, локално отопление, телевизор и климатик.
"Акцент-Д" - интернет проектиране